Hívj minket!

+36 20 453 7644

csend@csend.hu

Mantra Szabadegyetem

Magyarország legnagyobb múltú parapszichológiai képzése

Mantra Szabadegyetem tematika 2022-23-as kurzus

Extrapszichológia: az emberközpontú parapszichológia

Olvasd el a Mantra Szabadegyetem képzés részletes tematikáját! Ez a leírás a 2022-23-as kurzus témáira, elméleti és gyakorlati képzésére vonatkozik!

Az Extrapszichológia képzés 4 blokkból áll, ami összesen 30 napot jelent.
A blokkok részletes leírását alább megtalálod, a részletes időbeosztást pedig letöltheted az Órarend menüből! Merülj el az extrapszichológia világában!

Ha a témák között szeretnéd megtartani a helyes sorrendet - amit ajánlok a teljes megértés érdekében - kérlek mindig a kijelölt témára kattints, most például kezdd a 2022-23-as kurzus tárgyaival:

Lekszikov Attila: Tarot

A Tarot ismerete az élet ismerete, vallották őseink, és ezt támasztja alá a modern ember felismerései is. Olyan egységes energia mezőt leíró eszköz, ami nemcsak megmutatni képes saját „mátrixunkat” vagyis világunkban zajló erőket, hanem aktív lehetőséget is nyújt arra, hogy megváltoztatva gondolkodásunkat egy másik létvalóságra hangoljuk rá magunkat. Aminek figyelmet ad az ember, olyan Ő és aminek nevét tudja azt már uralhatja is. Ebből a megfontolásból következik, hogy a Tarot elsősorban egy önismereti eszköz, de egyben a lélek mélyén kódolt információ is. A múlt ismerete elvezet a jelen lehetőségeinek feltérképezéséhez, ami megmutatja jövőnk egyik lehetséges valóságát is. Így alkalmas a Tarot arra hogy, választ adjon az útkeresőnek és segítse kibontakoztatni teremtő képességeit is.

 

 

Lekszikov Attila: Átfogó Szellemiség

Alapvető fogalmak megismerése, megtanulása a Keleti és Nyugati elképzelések egységes rendszerben történő megjelenítése. Alapvető emberi értékek felismerése, és alkalmazása a mindennapokban.  Ősi leképzési rendszerek alapvető megismertetése. A tantárgy része egy ppst bemutató az egyesített elméletről ahol az asztrológia, a szakrális tér, a tarot, a numerológia, Bach virágeszencia, a Schüszler biokémiai sók, Scholten,  a kabbala, a feng-sui, a jicsing, a vaszati, csakratan, színek, egysége került bemutatásra.

 

 

 

Eschwigné Varga Zsuzsanna: Számmisztika

A Számmisztika az önismeret egyik önálló tudománya. Közismerten az embert elemzi, felhasználva a születési dátumot és a nevet. A születési dátum számai alapján felépített négyzetet Numeroszkópnak nevezzük. A számok minőségi, szimbolikus jelentését megismerve - megérthetjük a mögöttük rejlő misztikus információkat az emberről.

Ez az ősi tudomány:

-segít megismerni önmagunkat

-megmutatja sorsunkat, karma feladatunkat

-foglalkozik az életciklusokkal, segít kihasználni lehetőségeinket az időben

-kulcsot ad kapcsolatainkhoz

-az élet egyéb fontos döntéseihez is segítséget ad.

 

 

Eschwigné Varga Zsuzsanna: Bach virág terápia

Edward Bach /1886-1936/ nevéhez fűződik ez a szelíd gyógymód. 38 féle virágesszenciát készített, melyek emberi természetünk kibillent, negatív lelkiállapotát, blokkjait képesek feloldani.

Az esszenciák segítségével visszatalálunk lelki harmóniánkhoz.

Megismerkedünk e nagyszerű orvos filozófiájával, a Bach virágok 7 csoportjával, a terápia működési elvével, az esszencia keverék elkészítésével.

A Számmisztika segítségével az emberi karakterek tükrében vizsgáljuk a személyre szóló Bach esszencia keverék /elixír/ hatásait .

 

 

Csörgő Zoltán: Archetipológia

A téma interdiszciplináris megközelítésű, ötvözi a pszichológia, az összehasonlító vallásbölcselet, a mítoszkutatás elmúlt száz évi legjobb eredményeit. Hasonlóképpen a célja is többirányú: egyszerre igyekszik olyan módszereket kínálni, melyek a gyógyításhoz elengedhetetlen önismeret megalapozását jelenthetik, valamint olyan képességeket fejleszteni, amelyek a mások segítésének munkájában voltaképpen nélkülözhetetlenek, mint az analógiás látás, a függőleges gondolkodás, a szimbólumok és archetípusok beható ismerete. Ehhez felhasználja mindazt a bölcsességet, amely a vallási hagyományok, mítoszok, álmok, mesék, a szimbólumterápiás módszerek megismerése által feltárható, összegezhető.

 

 

Csörgő Zoltán: Átfogó szellemiség

A tárgy célja egy olyan szellemtudományi alap közvetítése a növendékek felé, amelynek révén alaposan felvértezve biztonságosan el tudnak igazodni a különböző vallási hagyományok dzsungelében. Lehetővé válik a doktrinális és ceremoniális különbségek mellett a közös alapok fellelése is, valamint támaszt is kaphatnak a növendékek, hogy éppeni élethelyzetük, habitusuk, lelki beállítódásuk vagy éppen képességeik szerint választhassanak azon lelki-tudati minőségeket fejlesztő gyakorlatok közül, amelyek elősegítik kibontakozásukat.

 

 

Molnár Éva: Asztrológia

Az asztrológia alapjai: a bolygók, a jegyek, a házak és a fényszögek jellemzői.

A születési karakter meghatározása.

A sorselemzés módszerei és lehetőségei.

 

 

I. Alapok 2023-24-es kurzus

II. Analógia

III. Extraszenzorika

IV. Extramotorika - programozás

 

 

Itt találsz minket

Thököly 60 Irodaház,
Budapest 1146, Thököly út 58-60.
 

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon
+36 20 453 7644
 
 
 
 
Nyitvatartás
H-P 9-17 óráig
 
 

Blogértesítő

Az újdonságot kedvelőknek