Hívj minket!

+36 20 453 7644

csend@csend.hu

 
KÉRJ RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓT!
Tudj meg többet 2 éves extrapszichológia képzésünkről és
válassz felvételi időpontot!
Jelentkezem!
 • Tanulj ott, ahol a parapszichológiai iskolák tanárai tanultak! Tudás első kézből!

  Hangzatos mondatnak tűnhet az iménti kettő, de ez az igazság!
  1993-ban indult a történetünk. Azóta adjuk elő a parapszichológiát és olyan, ma már elfogadott tudományokat, ami akkor még a modern kor inkvizíciója alá esett. Más köntösbe bújtatva adjuk át a "titkos tanokat" és azóta több ezer ember végezte el a szabadegyetemet. Így fordulhat elő az, hogy bárhová mész, sok oktatóval találkozhatsz, akik nálunk kapták meg a tudásukat.

  Huszonhat év hosszú idő, sokszor állított az élet minket is nehéz döntések elé, költöztünk többször, volt több és kevesebb növendék, voltak csalódások és örömök de egy fontos dolgot sikerült megőriznünk: a képzésünket, a Mantra Szabadegyetemet! Mindenki tudja miről írok, hiszen ma már kevés olyan cég, vállalkozás, eszme, képzés létezik akik ilyen hosszú időt tudhatnak maguk mögött!
  Volt egy államilag akkreditált főiskolánk, amit elvettek tőlünk az egyházak megszüntetésével és valószínű sosem kapjuk vissza már. Sokat dolgoztunk érte, sok küzdés van mögötte, mégsem csüggedünk!
  Csak egy darab papír tűnt el, a tudás nálunk maradt! Ezt a tudást adjuk át két éves képzésünk alatt, annak aki velünk tart!

 • Mi a filozófiánk, mi a képzés célja?

  A Szabadegyetem filozófiájának egyik alappillére, hogy minden vallásos - filozofikus gondolat közös és egyetlen gyökérből ered, a sokféle hit, Isten-értelmezés a különböző szociális körülmények között élő népek különböző lelki, illetve gondolati hozzáállásából jött létre. Így a közös eszme egyre sokszínűbb lelki és gondolati tartalommal telik meg, egyre inkább "emberivé", egyre inkább saját, személyes élménnyé válik.

  Ugyanakkor a tudományos élet gyakorlatilag minden területén ellentétes értelmű törekvés észlelhető, a kutatók a jelenségek mögött valamilyen egyszerűen leírható, egységes "irányító elvet" sejtenek és keresnek. A matematikusok, fizikusok olyan törvényszerűségeket keresnek, amelyekkel egyszerűen le lehetne írni és előre lehetne jelezni mind a mikrokozmosz, mind a makrokozmosz jelenségeit. 

  A pszichológia és az orvostudomány visszanyúl a tradicionális elképzelésekhez, amelyek értelmében az emberi lélek egy hatalmas egység apró, de az egésszel egyenrangú része. Véleményünk szerint a személyes, belső élménnyé átalakult alapeszme érleli meg az emberek lelki, tudati, morális, szociális, stb. jellemzőit - tehát "emberivé teszi" az embereket -, ugyanakkor a tudománnyal karöltve visszavezeti az emberiséget ahhoz az Eredethez, amelyből minden és mindenki származik.

  A Mantra Szabadegyetem nemcsak nevében, hanem tartalmában is viseli mind a filozofikus hittudomány, mind a modern akadémikus tudomány jegyeit. A Mantra Szabadegyetem gyűjtőlencse kíván lenni: a kiindulási pontból a filozófiák által minden irányba szétszórt fényt szeretné újraegyesíteni és ily módon világosságot vinni a fejekbe, egyrészt az Eredet és a filozófiák megismertetésével, másrészt a tudomány eredményeinek segítségével.

  A Szabadegyetemen olyan szakemberek képzése folyik, akik minden jelenség - legyen az helyes vagy akár nem kívánatos - mögött észreveszik azt az összekötő fonalat, mely a jelenséget az egységhez köti, e fonálon végighaladva megtalálják azokat a lehetőségeket, melyek révén a hátrányos vagy káros tényezők - az egységen keresztülvezetve egy másik irányba - megszüntethetők. Végzett szakembereink átfogó és mély tudásuk birtokában az élet bármely területén képesek alkalmazni ún. egységesített tudásukat, legyen az műszaki terület, kereskedelem, pedagógia, ökológia, szociológia, orvostudomány vagy alternatív medicina.

  Természetesen ehhez a munkához rendkívül alapos és sokirányú felkészültség szükséges:

  A képzés fő vonalát a különböző filozófiai, pszichológiai tanítások elméleti és gyakorlati elsajátítása képezi. Ezen belül igyekszünk hozzásegíteni minden növendékünket valódi útjának megtalálásához és bátorítjuk az azon való végighaladást, illetve átadjuk a spirituális vezetés, a szellemi úton történő „gyógyítás” számtalan válfaját.

  Célunk:
  A Mantra Szabadegyetem a gyűjtőlencse szerepét tölti be, immár huszonhárom éve. A kiindulási pontból a vallások, a filozófiai irányzatok és a tudományok által minden irányba szétszórt fényt egyesíti újra, és ily módon gyújt világosságot a fejekben.

  Végzett szakembereink átfogó és mély tudásuk birtokában az élet bármely területén képesek alkalmazni alternatív szemléletű, „egységesített" tudásukat, legyen az oktatás, műszaki terület, kereskedelem, pedagógia, ökológia, szociológia, vagy az orvostudomány. 

  A képzés arra irányul, hogy a végzett növendék képes legyen felismerni a testi – lelki – tudati és szociális rétegek közötti feszültségeket, diszharmóniát – függetlenül attól, hogy az mely életterületen ad jeleket, képes legyen jól értékelni ezeket a jeleket, tudja azt, hogy a jel milyen spirituális fejlődésbeli zavart mutat, legyen képes megkeresni a segítséget kérő számára eredetileg kijelölt spirituális fejlődési utat és adott esetben tudjon hatékony segítséget nyújtani úgy, hogy az illető erre az útra visszataláljon.

  Mindenképpen szükséges a növendék gondolkodásmódjának kiszélesítése ehhez a munkához, melynek révén – ún. analógiás gondolkodásmód – olyan jelenségek között is kapcsolatokat fedez fel, amelyek között látszólag semmilyen összefüggés nincs. 

  Minden vallás, minden tradicionális gondolkodás őriz bizonyos analógiás elemeket, melyek ebben a munkában jól felhasználhatók.

  Ez a parapszichológiai képzés nem egy a sok közül, hanem a legelső, a legnagyobb hagyományokkal rendelkező szabadegyetem.

 • Megváltozott a Mantra tematikája? Miért különleges?

  Igen megváltozott!
  Nagyobb óraszámban, jóval több gyakorlati munkával adjuk át a parapszichológiát, extra pszichológiát, mint az elmúlt években! Minden képzési napon meditálsz, majd olyan gyakorlatokat végzel, amit az adott napon elméletben megtanultál! Ez egy óriási előny, hiszen azonnal elmélyíted a frissen szerzett tudást!

  Azért különleges mert ilyen rendszerben, ilyen alapossággal, ilyen magasan kvalifikált előadóktól egy képzésen sem tudsz parapszichológiát tanulni!
  Nekünk is hosszú évekbe telt mire, megtaláltuk az elméleti és gyakorlati órák közti egyensúlyt és olyan tematikát dolgoztunk ki, ahol az első évében csak és kizárólag parapszichológiát tanulsz 300 órában!

 • Kik és miért jönnek a Mantrára?

  Növendékeink mindig különleges személyiségek!
  Másként látják a világot, ezer kérdés foglalkoztatja őket, nem elégszenek meg az általános válaszokkal, mélyebb értelmét keresik a történéseknek, jobban meg szeretnék érteni a világ eseményeit, folyamatait!
  A problémákat sosem fogadják el, keresik a magyarázatot és mi segítünk nekik rálelni a helyes válaszra.
  Sokszor elkeseredettségükben találnak ránk - mert úgy érzik - még a közvetlen környezetük sem érti meg őket, családtagjaik gondolatai távol állnak az övéktől. Azért jönnek hozzánk, hogy megértsék a környezetükben lévő embereket, tudjanak problémát kezelni és megoldani, harmóniát vigyenek az életükbe és segítségükre legyenek önmaguknak és másoknak!

  Miért a Mantrára?
  Elsőként talán azért, mert olyan előadóktól tanulsz, akik a tudásukat sok-sok tanulással szerezték meg és nem egy éjszaka világosodtak meg, mint oly sokan az ezotéria világában! 
  A legtöbb parapszichológiát oktató intézményben a Mantrán végzett tanítókkal találkozhatsz, amire mi nagyon büszkék vagyunk! 
  Jó helyen lennél bármelyiknél, de miért ne itt tanulnál, ahol ők is tudásuk javát szerezték meg!

 • Milyen végzettséget ad a Mantra és mire használhatom?

  Szabadegyetemi Certificat-ot.

  Nehéz arra a kérdésre válaszolni, hogy mire használhatod! Ha azt írom, hogy gyökeresen megváltozik az életed, mindez persze pozitív irányban, akkor általánosságban írok!
  Minden végzett növendékünk más-más szakterületen dolgozik és a megszerzett tudást, saját berkein belül alkalmazza. Mást jelent ez a képzés a jogásznak, az eladónak, a pszichológusnak és mást az üzletembernek. Legjobb ha elolvasod a már végzettek által írt tapasztalatokat!

 • Elméleti vagy gyakorlati képzésről van szó?

  Mindkettőről!
  Ami elhangzik elméletben, azt gyakorlatban is alkalmazzuk! Mindent megtanulsz az órákon, nem kell tanfolyamokra járnod a gyakorlati tudás elsajátításáért, így plusz költséged sem lesz a két év alatt!
  Az első évben 300 órát szánunk ennek a tudásnak az átadására! Ilyet máshol nem találsz!

 • Milyen gyakorisággal történik az képzés és mennyibe kerül?

  Általában minden harmadik hétvégén, szeptember elejétől július közepéig tart a képzés. (Nézd meg és töltsd le magadnak a foglalkozási rendet!)

  A képzés díjának befizetésére 3 lehetőség van:
  1. Az éves díj egy összegű befizetése szeptemberben (365.760.- forint)
  2. Az éves díj két részletben való befizetése szeptemberben és februárban (I. félév 193.040.- Ft majd, II. félév 193.040.- Ft)
  3. Az éves díj negyedéves, illetve alkalmankénti befizetésénél (25.400.- forint oktatási hétvégenként)

  Áraink 27% Áfát tartalmaznak.

  Végzett Mantrások 50% kedvezménnyel vehetnek részt a foglalkozásokon!

 • Hogyan lehet jelentkezni a képzésre?

  Kattints az oldalon lévő JELENTKEZEM gombra, majd jelölj be egy számodra megfelelő felvételi időpontot!
  Küldd el, majd ezt követően felvesszük Veled a kapcsolatot!

  Az általad választott időpontban gyere és hozz magaddal egy kézzel írott önéletrajzot valamint 2 db színes igazolványképet!

  A beszélgetést megelőzi egy pszichológiai rajzteszt kitöltése, majd következik egy személyes beszélgetés valamelyik előadóval.
  Erre azért van szükség, hogy jobban megismerjük a személyiséged, Neked pedig lehetőséged nyílik feltenni azokat a kérdéseidet, amik még megválaszolatlanok benned!

  A regisztráció eredményéről levélben értesítünk!
  A regisztrációs díj 13.000.- forint, ami 27% Áfát tartalmaz.

   

 • 1

Nézd meg a témáink részletes leírását!

 

A radionika, mint eljárás a NASA által használt rendkívül hatékony technológia, melyet az űrben tartózkodó űrhajósok vizsgálatára és kezelésére fejlesztettek ki. Ezt az eljárást nagyon kevesen végzik a világon, mert mind a hajminta vizsgálata, mind az eredmények értékelése speciálisan kiképzett személyzetet és berendezést igényel.

Jelen korban számos diagnosztikus eszközről állítják, hogy a NASA használta vagy használja jelenleg is. Azonban a radionika már többször bizonyított. A leglátványosabb eset az Apollo-13 űrhajó majdnem tragédiába torkoló története volt.

1970. áprilisában nem sokkal azután, hogy az Apollo-13 összekapcsolódott a holdkomppal, az űrhajó egyik oxigéntartálya felrobbant, melynek következtében nem jutott elegendő gáz az áramtermelő cellába. Mivel az űrhajón minden árammal működött, ezért a legénység közvetlen életveszélybe került.

A szűkös áramellátás, a navigáció, a kormány és meghajtó rendszerek meghibásodása miatt, természetes – energiamentes pályán – kellett az űrhajót visszahozni a Földre. Megfelelő időben és a megfelelő ideig végzet pályakorrekciók terelték vissza az űrhajót a Földre. Ez viszont azt jelentette, hogy a Holdat meg kellett kerülni. A Hold mögé érve az űrhajóval minden összeköttetés megszakadt, kivéve egyet. Ez a radionikai kapcsolat volt. Ennek a technikának a segítségével lehetett az űrhajósok vitális paramétereit mérni, és az abban bekövetkezett eltéréseket korrigálni. Mindezeken kívül az űrhajó levegőjének tisztítása, a legénységet veszélyeztető kiszáradás, és a pilóta Fred Haise megbetegedése is azok közé a problémák közé tartozott, amelyeket a NASA ugyanazzal a technikával küszöbölt ki, amelyet most mi is bemutatunk Önnek.

Ennek a technológiának a lényege, hogy mintaként csak néhány hajszálat kell leadni, melynek segítségével meghatározható az egészségi állapot számos paramétere. A vizsgálathoz nem szükséges a páciens jelenléte, mert a hajszál által sugárzott jelek mérése és kiértékelése egy speciális radionikai készülékkel történik.

Vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemhiány, toxikus anyagok felhalmozódása a szervezetben, mind olyan információ, melyekhez laboratóriumokban csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet hozzájutni. Számos betegséget, annak forrását, kórokozókat és egyéb adatokat lehet kideríteni néhány hajszál vizsgálatával ezen speciális eljárás alkalmazásával.

A radionika alapjai

A radionika atyja egy híres amerikai orvos Dr. Albert Abrams, aki az 1800-as évek második felében patológus professzor volt a Cooper Orvosi Egyetemen.

A radionika szempontjából áttörő felfedezése a következő volt: megfigyelte, hogy ha egy beteget és egy teljesen egészséges embert egy elektromosan vezető kábellel köt össze, akkor az egészséges emberen a vele kapcsolatban álló betegnek megfelelő hasi kopogtatási lelet válik észlelhetővé.

A következő lépés az volt, amikor azt figyelte meg, hogy a betegségek átvezethetősége függ az elektromosan vezető kábel ellenállásától. Szerkesztett egy készüléket, melynek segítségével képes volt az elektromosan vezető kábel ellenállását változtatni. Megfigyelte, hogy minden betegség számára létezik legalább egy ellenállásérték, melynél a betegség a legkönnyebben átvezethető.

A jelenséget Abrams-féle elektronikus reakciónak nevezte el és felfedezését röviden így summázta:

1. Minden anyag "sugárzik".
2. A "sugárzások" annak megfelelően különböznek egymástól, hogy milyen a sugárzást kibocsátó minta atom vagy molekula szerkezete.
3. Függetlenül a származásától, a "sugárzás" képes hatást gyakorolni az emberi idegrendszerre.

Egy másik amerikai orvos-chiropraktőr, Dr. Ruth B. Drown új dimenziókat nyitott e tudományban, amikor az eredeti Abrams-féle vizsgálóeljárás helyett egy ugyanezen elven alapuló, de lényegesen egyszerűbb vizsgálómódszert vezetett be. Ezeken a vizsgálatokon már nem kellett a betegnek jelen lennie, hanem elegendő volt csak a betegből vett vér- vagy hajminta.

Ő volt az, aki felfedezte, hogy távolságból nem csak diagnózist lehet készíteni, hanem hatásos kezelést is lehet végezni a betegből származó minta közvetítésével. A radionika elnevezés, két szó – a rádiótechnika és az elektronika – összevonásából keletkezett. E két technika mellé bevonták a radiaesthesiát, mint munkamódszert.

A radionika elméleti és gyakorlati alapjában a következő elképzelések állnak:

1. Az emberek, illetve minden élő objektum egy közös térben helyezkednek el (Dr. Abrams szerint ez a közös tér a Föld mágneses tere).
2. Minden életforma rendelkezik saját (elektromágneses) térrel, mely individuális tér szerves része a nagy közös térnek.
3. Az ősi elképzelés értelmében "az energia követi a gondolatot", így a gyógyító jel vagy gyógyító "gondolat" a közös tér segítségével az operátortól a páciens felé halad.
4. A páciens és a gyógyítója közötti kapcsolat teljes mértékben független a köztük lévő távolságtól.

A módszer előnyei a többi orvosi diagnosztikus eljárással szemben:

1. Segítségével komplett állapotfelmérést lehet készíteni a betegről relatíve rövid idő alatt, hihetetlenül nagy találati pontossággal.
2. A vizsgálatkor nem szükséges a páciens jelenléte, hiszen bármilyen róla vagy belőle származó minta elegendő (pl.: egy csepp vér, egy csepp vizelet, néhány szál haj- vagy szőrszál, egy kis darab köröm, stb.)
3. A vizsgálat nem csupán a fizikai testi síkon, hanem a lelki és a tudati szinteken is elvégezhető.
4. A betegségek még fizikai manifesztációjuk előtt felfedezhetők.
5. Mivel a vizsgálat "mélyebb értelmű", mint a fizikai testi tünetek detektálása, ezért segítségével feltárható a betegség "valódi oka".

Ezek értelmében a modern radionika az ősi radiaesthesia és a modern félautomatikus műszerek kombinációja.

Egy olyan tudomány, mely valamilyen nem pontosan azonosított sugárzások detektálásával és manipulálásával foglalkozik úgy, hogy közben nem nélkülözheti az operátor hosszú és fáradtságos munkával kifejlesztett képességét.

(Az ismertető Dr. Földes László, a Holistic Remedies Ltd. vezető orvosának Kijevben védett akadémiai doktori disszertációja alapján készült.)

Blogértesítő

Az újdonságot kedvelőknek

Címünk

Mantra

Gogol 13 Irodaház
Budapest 1133,
Gogol utca 13.

Nyitvatartás: H-P 9-17 óráig

Telefon

+36 20 453 7644

Email

csend@csend.hu